servicii
Servicii
contact
Contact

Conceptul Bake Bistro

Fidela principiului "Trebuie sa poti intelege afacerea clientilor tai ca sa poti oferi solutii optime!", Eloma a creat un concept de afaceri inovativ, numit Bake Bistro prezentat la targurile internationale de la Dusseldorf, Munchen si Hamburg - Germania , Amsterdam - Olanda, Tokyo - Japonia unde a inregistrat un real succes. Acum, impreuna cu firma partenera, Line Group, acest concept este prezentat si in Romania.

bake bistro concept

Know-how-ul specific Eloma este reflectat in fiecare din componentele individuale ale conceptului, iar implementarea acestuia dovedeste abilitatile creative si inovatoare ale Line Group. Tehnologia sofisticata a "Bake Bistro-ului" permite producerea unor sortimente diverse de produse culinare proaspete pe o suprafata de numai 25 mp, in timpi foarte scurti. Conceptul se poate implementa in sistemul "shop in shop", ca o afacere independenta sau complementara in cele mai diverse locatii: institutii publice, firme, gari, autogari, aeroporturi, benzinarii, mall-uri, parcuri de distractii. Bake-Bistro-ul ofera o paleta completa de optiuni culinare - de la mic dejun la masa de seara, de la bufet rece la bufet cald. Unul din punctele forte ale Bake-Bistroului consta in capacitatea de a crea sandwich-uri, baghete si chifle umplute. O intreaga varietate de optiuni pentru masa de pranz, la parametri de calitate optimi, va va transforma clientii in obisnuiti ai casei. Fie ca este vorba de un meatloaf nemtesc, chifle sau covrigi, minicroissante cu umplutura proaspata, prajituri sau baghete de luat la pachet, Bake Bistro va avea mereu pregatit un fel de mancare gustos. Gama de produse poate fi diversificata in functie de meniul dorit: sandwich-uri cu somon si mustar de Dijon, gnocchi proaspat cu sos de tomate, busuioc si parmezan sau antipaste cu legume la gratar, cu ulei de masline presat la rece. Un alt element component este HotSpot pentru Joker - cel mai mic dintre cuptoarele combi cu aburi, cu aceeasi tehnologie ca a modelelor de mai mari dimensiuni.

Cu HotSpot se pot gati adevarate mese: file de somon, ceafa de porc, piept de pui sau chiar 120 de carnati in acelasi timp - fara a fi necesar sa intoarceti mancarea, fara stropit si fara miros. In mod alternativ, se poate folosi HotSpot si pentru a pregati o pizza de calitate.


Produse in promotie

Concepte

Branduri

Bufa (Germania)
Producator de detergenti si agenti de curatare pentru curatatorii si apalatorii de haine, igiena in bucatarie si in industria alimentara.
Web: www.buefa.de
Kuppersbusch (Germania)
Producator de echipamente gastronomie pentru bucatarii profesionale: echipamente de gatit profesionale, de mentinere la cald si servire.
Web: www.kueppersbusch.de
Schulthess (Elvetia)
Producator de masini de spalat si curatare profesionale, inclusiv cu sistem WetCleaning
Web: www.schulthess.ch
Eloma (Germania)
Producator de cuptoare de panificatie-patiserie si cuptoare pentru gastronomie cu convectie sau combisteamere.
Web: www.eloma.com
Bowe (Germania)
Producator de masini de curatat chimice ecologice cu percloretilena, multisolventi.
Web: www.boewe-tc.com
ADM (Olanda)
Producator de masini automate de vanzare.
Web: www.automatevanzare.ro
STAHL (Germania)
Producator de masini de spalat, curatare si calandre profesionale, de capacitati medii si mari
Web: www.stahl-waeschereimaschinen.de
PONY (Italia)
Producator de echipamente profesionale pentru calcat si finisat textile.
Web: www.ponyitaly.com