Rezervă o mașină Granuldisk + pachetul-cadou
Logo Line Group
Masina de spalat vase profesionala Granule Smart+
Masina de spalat vase profesionala Granule Smart+

GRANULE SMART+
ALEGEREA PERFECTA PENTRU BUCATARII CU O VARIETATE LARGA DE USTENSILE


Masina de spalat vase cu incarcare frontala Granule Smart+ are 2 super puteri. Modul Plus pentru vesela, pahare, plastice si Granule Technology pentru oale, tigai, gratare si alte obiecte ce au nevoie de o curatare mai intensa. Granule Smart+ necesita spatiu restrans ocupand mai putin de un metru patrat.

capacitate ridicata
Capacitate ridicata
7 GN1/1 per ciclu - pana la 168 GN1/1 sau GN1/2 pe ora
(adancime maximia 65 mm)
economisiti apa
Economisiti apa
Salvati pana la 1,400 de litri pe zi si pana la 420,000 de litri pe an
In comparatie cu spalarea manuala in chiuveta, cu un mix de cicluri
economisiti timp
Economisiti timp
Spalati vasele in 2.5 min - fara prespalare
Cu sau fara Granule
economisiti detergenti
Economisiti detergenti
Salvati pana la 2.8 litri pe zi si pana la 840 litri pe an
In comparatie cu spalatul manual in chiuveta, 800 de portii pe zi, 300 de zile pe an

Granule Smart+ spala si igienizeaza toate vasele folosite pentru gatire intr-o bucatarie profesionala

Granule Smart+ este o alegere excelenta pentru bucatarii cu spatiu restrans. Cu cele doua moduri de spalare, patru editii, si o gama larga de accesorii, este ideala pentru bucatarii ce folosesc cu precadere tavi Gastronorm, dar si pentru clienti cu vesela mai fragila: tavi de prezentare, pahare, tacamuri si cani. Granule Smart+ este potrivita pentru bucatarii ce prepara intre 400 si 1500 de portii pe zi, cu toate ca modul de preparare si distributia vor avea impact asupra deciziei finale.

Cos rotativ pentru o curatare eficienta in fiecare colt. Design ergonomic pentru a evita ridicarea greutatii

Sistemul cu cos rotativ este prezent in 3 din cele 5 modele ale noastre. Atingem o suprafata de curatare mai mare cu tevile fixe si vasele in miscare, astfel ustensilele sunt spalate mai repede. Designul ergonomic al cosului si al mesei de incarcare (usa deschisa in exterior), glisarea usoara din masina pe masa, toate acestea permit o utilizare usoara, fara ridicare de greutati.

Sistem de recuperare a caldurii si reducere a aburului pentru un mediu de lucru imbunatatit si consum de energie scazut

Cu un design bine gandit ce adauga doar 230 mm la inaltimea masinii, sistemul de recuperare a caldurii si reducere a aburului pastreaza inaltimea totala a masinii foarte mica. Intr-un mod foarte eficient, vaporii de aburi din timpul ciclului de spalare sunt captati, rezultand in mult mai putin abur degajat in incapere la sfarsitul programului. Sistemul de recuperare foloseste aburii captati pentru a incalzi apa folosita la clatire, in acest mod economisiti pana la 40% la consumul de energie necesara incalzirii rezervorului de clatire.

3 programe simple pentru rezultate perfecte - cu sau fara PowerGranules.

Cele trei programe pre-setate curata si igienizeaza in cateva minute, folosind cantitatea minima de apa, energie si detergenti. PowerGranules elimina nevoia de detergenti agresivi, prespalare si inmuiere, in timp ce ciclul final de clatire si temperaturile inalte asigura cea mai buna curatare si igienizare.

Alegeti intre programul cu Granule pentru oale si tavi, si programele gentile dar foarte eficiente pentru vasele cu teflon, din plastic, ustensile perforate, sau chiar si tavile putin murdare.

Indepartati grosier murdaria, incarcati si apasati butonul.

Modul Plus pentru farfurii, cani si tacamuri - senzor patentat pentru selectia automata a programului de spalare

Masina de spalat Granule Smart+ vine cu modul Plus - spalare cu jeturi cu presiune redusa si fara PowerGranules - pentru cani, farfurii si tacamuri. Un senzor incorporat detecteaza ce tip de cos a fost incarcat si activeaza modul Plus cand este necesar. Acest senzor va scuteste de alegerea programului, doar incarcati si lasati masina sa se ocupe de restul.

Aplicatie pentru controlul HACCP si memento-uri

HACCP, temperaturi de spalare si clatire, cand a fost apa schimbata ultima data? Acestea sunt cateva lucruri de care credem ca nu ar trebui sa va faceti griji. De aceea ne-am asigurat ca masinile noastre o vor face pentru dvs. cu ajutorul a cateva aplicatii si sisteme incorporate. Dvs. gatiti si de restul de ocupam noi.

Intotdeauna in control cu HACCP cu ajutorul la HACCP Log

Sistemul de operare al masinilor Granuldisk inregistreaza toate informatiile esentiale pentru HACCP pentru ultimele 200 de cicluri. Informatiile, ce contin temperatura apei la spalare si clatire, durata programului, intreruperi si alerte, sunt usor de accesat si va ajuta sa fiti siguri ca procesul de spalare este intotdeauna conform HACCP.

Memento-uri automate pentru inlocuirea apei de spalare, PowerGranule-lor, si programari pentru mentenanta

GD Memo este un sistem incorporat pentru contorizarea ciclurilor de spalare si va reaminteste cand sa inlocuiti PowerGranule-le, apa pentru spalare, sau cand sa programati urmatoarea mentenanta, eliberandu-va de aceste griji.

Gama completa de masini de spalat vase GRANULDISK

gama granuldisk
gama granuldisk
gama granuldisk
State of the art
Line Group Romania importator si distribuitor de
Echipamente profesionale pentru bucatarii, patiserii, baruri, spalatorii si curatatorii.
Consultanta, servicii si consumabile HoReCa
Copyright © 2001-2024 Line Group SRL - Romania, State of the art commercial equipment and services| Termeni de utilizare | Confidentialitate | Politica cookies