Rezervă o mașină Granuldisk + pachetul-cadou
Logo Line Group

Datorită tehnologiei inovatoare cu granule, mașinile de spălat vase Granuldisk reduc substanțial costurile și simplifică munca din orice bucătărie profesională.

Reduc consumul de apă

Mașinile Granuldisk folosesc mai puțină apă în procesul de spălare. Diferența este de până la -70%, comparativ cu spălarea manuală, în chiuvetă.

Reduc consumul de energie

Prin folosirea inteligentă a apei calde și prin intermediul sistemelor de recuperare a căldurii, echipamentele Granuldisk folosesc mai puțină energie, ceea ce duce la reduceri substanțiale ale facturii de curent electric.

Reduc cantitatea de substanțe chimice

Inovațiile tehnologice scad cantitatea de detergenți sau agenți de limpezire - este nevoie doar de cantități minime pentru îndepărtarea completă a grăsimii persistente.

Reduc timpul de spălare

Pentru că elimină prespălarea și micșorează timpul necesar acțiunii îndelungate a substanțelor chimice, echipamentele Granuldisk au o eficiență excelentă, putând spăla și igieniza până la 192 de GN 1/1 într-o singură oră.

Spală și igienizează orice

De la recipientele cu murdărie carbonizată, folosite la gătit (oale, tigăi), la cele delicate, destinate servirii (farfurii, pahare, cești), inclusiv ustensilele dificil de curățat - toate pot fi spălate cu echipamentele Granuldisk.

Pentru toate tipurile de afaceri

Gama echipamentelor Granuldisk acoperă necesitățile oricărui tip de business, de la micile cofetării sau bistrouri, la cantine sau mari unități de alimentație colectivă.

Reduc problemele cu personalul

Mașinile de spălat vase Granuldisk operează în condiții maxime de siguranță, pot fi utilizate de către oricine și necesită o intervenție umană minimă. Timpul redus de spălare reduce costurile cu forța de muncă.

Recuperare rapidă a investiției

Cu o reducere de până la 60% a costurilor cu energia, apa, detergentul și forța de muncă, timpul mediu de recuperare a investiției este cel mai adesea de sub 24 de luni.

Granule Technology

Spălarea oalelor și tigăilor cu mașinile profesionale Granuldisk reduce risipa și elimină etapele de muncă manuală, care trebuie îndeplinite în mod normal în cazul spălării cu echipamentele clasice. Urmăriți acest scurt video ca să aflați cum lucrează această nouă tehnologie.

Ce spun clienții noștri

testimoniale
testimoniale

Marco Encarnacao, F&B Manager, D&L Cuisine (București)

Prepararea a 1.700 de porții pe zi presupune folosirea unui număr mare de recipiente GN, oale, ustensile etc, iar această mașină face o treabă excelentă. Totul este introdus murdar, chiar foarte murdar sau cu arsuri și este scos foarte curat și strălucitor. Suntem foarte încântați ea!

testimoniale
testimoniale

Gama completă de mașini de spălat vase Granuldisk

Mașini profesionale de spălat vase

Granule Maxi

Granule Maxi


Granule Maxi este o mașină profesională de spălat vase cu încărcare frontală cu granule, dimensionată pentru business-urile cu o producție între 400 și 3.000 de porții pe zi și este disponibilă în trei versiuni: Compact, Flow și FreeFlow. Fiecare versiune este livrată cu accesorii standard atent alese și poate fi personalizată conform cerințelor fiecărui client prin adăugarea unuia sau mai multor accesorii.

Granule Flexi

Granule Flexi


Granule Flexi este o mașină profesională de spălat vase cu încărcare frontală cu granule, destinată unităților de producție cu o capacitate cuprinsă între 200 și 500 de porții pe zi și este disponibilă în două versiuni. Fiecare dintre ele este echipată cu un set de accesorii standard atent alese și poate fi personalizată suplimentar prin adăugarea unuia sau mai multor accesorii inteligente.

Granule Smart

Granule Smart


Granule Smart este o mașină profesională de spălat vase cu încărcare frontală cu granule, destinată unităților de producție cu o capacitate cuprinsă între 400 și 1.500 de porții pe zi. Are performanțe excelente raportate la dimensiunea sa – poate fi amplasată într-un spațiu de doar 1 metru pătrat. Este disponibilă în două versiuni, fiecare dintre ele dotată cu un pachet de accesorii atent alese. Poate fi personalizată suplimentar, în funcție de cerințele fiecărui client.

Granule Gastro

Granule Gastro


Granule Gastro este o mașină de spălat vase profesională cu granule, cu trecere, de înaltă performanță, special concepută pentru unitățile de producție care folosesc preponderent recipiente GN și au o producție zilnică între 200 și 1.000 de porții. Varianta de bază dispune ca standard de o selecție atent aleasă de accesorii și poate procesa majoritatea gamei de GN-uri. Pentru a putea fi adaptată și altor tipuri de recipiente, nu trebuie decât să adăugați accesoriul suplimentar potrivit.

Granule Combi

Granule Combi


Granule Combi este o mașină profesională de spălat vase cu trecere destinată business-urilor cu o producție cuprinsă între 150 și 1.000 de porții pe zi. Combină optim eficienta Granule Technology, câștigătoare a numeroase premii și distincții pentru inovație, cu tehnologia clasică de spălat vase. Dispune de funcție de detectare automată a coșului și alegere a programului adecvat. Este disponibilă în două versiuni, în funcție de poziționarea mesei (interior / exterior).

Granule Smart+

Granule Smart+


Granule Smart+ este un model de mașină de spălat vase profesională cu încărcare frontală, destinat unităților cu o producție cuprinsă între 400 și 1.500 de porții pe zi. Combină optim eficienta Granule Technology, câștigătoare a numeroase premii și distincții pentru inovație, cu tehnologia clasică de spălat vase și funcția de detectare automată a coșului și alegere a programului adecvat. Este o alegere perfectă pentru bucătăriile cu o mare varietate de vase. Poate fi folosită ca soluție standard sau ca un sistem complex, cu coșuri și cărucioare multiple. Disponibilă în patru versiuni.

Gama de mașini de spălat vase Nordisk cu apă

Centrul de spălare universal X2

Mașina de spălat vase X2 Lean Wash Center® revoluționează fluxul de lucru din restaurantele, brutăriile, patiseriile și cofetăriile cu o capacitate de până la 240 de porții pe zi. Este o investiție inteligentă, care reduce substanțial costurile de operare și facturile la utilități.

Află mai mult

Noile modele D1 / D2

Noua gamă inovatoare de mașini de spălat vase de la Nordisk este concepută pentru a fi ușor de utilizat și pentru a oferi rezultate eficiente de spălare, consumând în același timp un minim de resurse.

Cele mai noi produse din această gamă, mașinile D1 și D2, pot fi achiziționate, poziționate și instalate imediat, ușurând astfel spălarea vaselor. De asemenea, sunt ușor de curățat și întreținut.

Află mai mult
State of the art
Line Group Romania importator si distribuitor de
Echipamente profesionale pentru bucatarii, patiserii, baruri, spalatorii si curatatorii.
Consultanta, servicii si consumabile HoReCa
Copyright © 2001-2024 Line Group SRL - Romania, State of the art commercial equipment and services| Termeni de utilizare | Confidentialitate | Politica cookies