Oferta speciala
Lada congelare Liebherr GTE 4302
OFERTA: 540 Euro
fara TVA
stoc limitat
...
Lada congelare Liebherr GTE 4302
Oferta speciala
Lada congelare Liebherr GTE 5002
OFERTA: 570 Euro
fara TVA
stoc limitat
...
Lada congelare Liebherr GTE 5002
Oferta speciala
Calandru electric GMP e140.25A
OFERTA: 3000 Euro
fara TVA
+ CADOU !
...
Calandru electric GMP e140.25A

 

CATALOG ECHIPAMENTE


 

BUCATARII PROFESIONALE

BRUTARII-PATISERII

BARURI

LABORATOR-MEDICAL

SPALATORII-CURATATORII

CONSUMABILE

AUTOMATE VANZARE

GENERATOARE ABUR


 

MARCI


 

 

Termeni de utilizare


Linegroup.ro acorda o atentie deosebita pregatirii si actualizarii datelor furnizate pe Website. Totusi, nici Line Group nici posesorii celei de a treia parti, nu garanteaza, explicit sau implicit, calitatea, utilitatea, exactitatea, complexitatea, mercantibilitatea, potrivirea pentru un anume scop, statutul de actualizare, disponibilitatea sau respectarea legilor in legatura cu informatiile publicate pe Website.

Linegroup.ro acorda o atentie deosebita pentru a preveni folosirea ilegala a Website-ului si pentru a proteja Website-ul si utilizatorii lui de virusii de calculator si alte coduri de calculator daunatoare. Totusi, nici Line Group, nici afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor, nu isi asuma obligatia in cazul folosirii ilegale a Website-ului si/sau a virusilor de calculator sau a oricaror alte coduri de calculator daunatoare care ar putea fi descarcate in calculatoarele utilizatorilor cand folosesc acest Website sau descarca materiale din acest Website.

II Site-uri de legatura

Website-ul poate sa contina legaturi spre alte site-uri care nu au legatura cu Linegroup.ro. Aceste site-uri sunt furnizate numai in scop conventional si operarea sau informatiile continute de acestea nu intra sub controlul Linegroup.ro. Acestea nu sunt responsabile de continutul acestor site-uri de legatura sau de orice alta legatura din aceste site-uri de legatura. Legaturile cu alte site-uri nu vor fi considerate drept supliment al Website-ului. Nici Linegroup.ro, nici afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor, nu isi asuma vreo obligatie fata de aceste site-uri de legatura sau a site-urilor ulterioare din aceste site-uri de legatura. In particular, dar fara limitare, nici Linegroup.ro, nici afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor, nu isi asuma obligatia in cazul informatiilor ilegale continute de astfel de site-uri de legatura sau de site-urile ulterioare din acestea.

III Limitarea generala a obligatiei

Intrucat nu exista nimic impotriva a ceea ce s-a mentionat aici sau vreo lege, in nici un caz Linegroup.ro, afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor,nu isi asuma responsabilitatea, fie pe baza de contract, garantie sau in baza oricarei alte teorii legale, in cazul daunelor ( incluzand dar fara a se limita doar la acest lucru, daunele directe, speciale, indirecte, accidentale, cu urmari sau care se pedepsesc, daune personale/moarte suspecta, pierderea profiturilor, sau daune rezultate ca urmare a pierderii de date sau intreruperii afacerii ) care au sau nu legatura cu folosirea ( sau imposibilitatea folosirii ) Website-ului, continutului, informatiilor din site sau disponibile prin intermediul site-ului.

Intinderea si continutul Website-ului, de ex. toate textele, imaginile, graficele, fisierele audio sau video, sau alte materiale, se afla in proprietatea SC Line Group SRL("Linegroup.ro") si sunt protejate de legile internationale referitoare la drepturile de autor ( copyright © 2001 SC Line Group SRL, toate drepturile rezervate ) si/sau de alte drepturi de proprietate intelectuala. Totusi, unele informatii de pe website pot fi supuse drepturilor de autor sau altor drepturi de proprietate intelectuala unei a treia parti ("Posesorii partii a treia").
Drepturile de proprietate ale lui Linegroup.ro si ale Posesorilor celei de a treia parti nu pot fi modificate sub nici o forma de orice reproducere sau folsire a website-ului. Informatiile furnizate de website pot fi doar descarcate, tiparite sau reproduse - in scopuri personale, necomerciale - cu conditia ca notele de drepturi de autor si alte indicatii cu privire la proprietate sa fie retinute. Nimeni nu va dobandi drepturi prin reproducerea sau copierea informatiilor disponibile pe website; toate drepturile revin lui Linegroup.ro si Posesorilor celei de a treia parti.

Fara acordul scris dat in mod expres si anterior de Linegroup.ro, este interzisa copierea, distribuirea sau modificarea continutului de pe website sau oricarei portiuni a acestuia in scopuri comerciale.

In particular, dar fara limitare, Liebherr, Litronic, Lorenz, Liebherr-Aerospace, SIGMA POOL, SIGMA POOL sunt marci inregistrate ale lui Liebherr sau ale companiilor afiliate.

StateOfTheArt este o marca inregistrata Linegroup
Cuptor cu convectie si microunde super rapid - Atollspeed
MagicPRO - Detergenti profesionali, dezinfectanti, degresanti
Concept Bake Bistro